Работилница Лични финанси: как да инвестираме по-добре

Приключило

6 - 7 Дек. 2019

София

Работилница Лични финанси: как да инвестираме по-добре

Дата:

6 - 7 Дек. 2019, петък - събота

Час:

17:00 - 20:30

Достъп:

Такса участие

Място:

The Business Institute, София, ул. Жолио Кюри 23А

За контакти:

+359 894 590 530, E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

Работилницата по лични финанси “Как да инвестираме по-добре” е логично продължение на първата част от същата работилница – “Как да спестяваме по-добре”. Ако в първата част фокусът е върху това какво да правим, за да останем с повече пари, то в тази работилница ще разберем какво да направим, за да може парите да заработят за нас.

Работилницата представя различни концепции, принципи и практични правила от професионалното управление на инвестиции, които могат, и е полезно, да се прилагат за по-ефективно управление на личните инвестиции. Ще бъдат подробно представени и дискутирани различни инвестиционни възможности от практиката – “от дежурните заподозрени” до “екзотиките” в инвестирането. Ще се търси сравнение и приложимост за различни цели и ситуации в управлението на личните финанси. Ще се илюстрират и упражнят някои важни в практиката сметки – изчисляване на възвръщаемост на инвестиция, ефективен разход на фонд мениджър и други.

Акцент в тази втора част на работилницата е споделянето на поуки от личен опит и дискутирането на успешни и неуспешни практики от управлението на лични инвестиции

Работилницата е насочена е към широка аудитория – хора, които:

  • търсят възможности за повишаване на доходите си – включително и доходи от инвестиции, които отговарят на техния профил, техните умения и цели;
  • имат добри доходи и възможност да инвестират, или просто искат да запазят състоянието си, но си задават въпроси – какво и защо е подходящо за тях;
  • разполагат с повече финансови средства и се интересуват как да ги управляват по-добре – как може “парите да заработят за тях”.

Работилницата ще се проведе в три работни сесии – на 6 декември 2019 г. (петък) от 17:00 до 20:30 ч. и 7 декември 2019 г. (събота) от 9:30 до 17:00 ч., в работното ателие на The Business Institute на ул. Жолио Кюри 23А.

Ако имате интерес или въпроси за работилницата кликнете тук или се свържете с нас на: +359 88 2924710, office@thebusinessinstitute.eu.