Електронно обучение „Управление на проекти“

Дата:

15 апр. - 15 май 2021, четвъртък - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

За събитието

Електронно обучение „Управление на проекти“.

Обучение, което ще подобри уменията Ви за управление на проекти.

Управлението на проекти е процесът, който прави проектите успешни.

Управлението на проекти включва набор от техники, които всеки може да приложи, за да постигне целите си и да управлява задачите си по-ефективно. Управлението на проекти може да се използва както при малки и по-лесни проекти, така и при по-големи и по-сложни.

В това обучение ще разгледаме основите на управлението на проектите – от дефинирането на проблема, установяването на целите на проекта, създаването на плана на проекта до управлението на ресурсите, изпълнението на крайните срокове и приключването на проектите. Ще Ви дадем и съвети за докладване на представянето на проекта и спечелването на одобрението на клиента.

Но как да преминете успешно през всички етапи от реализацията на проекта и да приключите задачите в срок? Отговорите на всички въпроси, които Ви интересуват, можете да намерите в нашето електронно обучение „Управление на проекти“.

 

Какво включва курса?

Въведение в управлението на проекти: Какво е управление на проекти? Умения и отговорности на проджект мениджъра. Как организационната структура оказва влияние върху управлението на проекти? Софтуер за управление на проекти.

Етап 1. Иницииране: Идентифициране на заинтересованите страни, идентифициране на проблема, дефиниране на цели и изисквания, идентифициране на резултати и критерии за успех, др..

Етап 2. Планиране: Създаване на WBS, дефиниране на работни пакети, оценка на времето и разходите, съставяне на график на проекта, определяне на разходи и бюджет, др..

Етап 3 и 4. Изпълнение и контрол: осигуряване на нужните ресурси, техники за ефективна комуникация, провеждане на срещи, управление на екипи, др..

Етап 5. Завършване: получаване на съгласието на клиента, документиране на процеса, подготовка на финалния отчет, др..

Допълнителни материали: финален тест, файлове за сваляне.

 

Как се преминава обучението?

Всеки обучаем получава персонален акаунт за достъп до обучението. То се преминава онлайн, в удобно за потребителя време и място. Единствените неща, които са нужни, са компютър/лаптоп и достъп до интернет.

 

Такса участие: 96.00 лв. Можете да закупите обучението тук: https://shop.online-learning.bg/upravlenie-na-proekti

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64