Вземи 20% отстъпка за Специализирано обучение „Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ“ само днес и утре с EventsPRO.bg

Възползвайте се от възможностите за финансиране на МСП от Европейски съвет по иновации (European Innovation Council)!

Заповядайте на специализирано обучение с квалифициран лектор, организирано от CEED Bulgaria – част от Американската мрежа за развитие на предприемачеството и управленско развитие – CEED GLOBAL.

Специализирано обучение „Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ“, София, 19.02.2020 г.

Само днес и утре (до 14.00 ч. на 18.02) може да получите специална отстъпка от 20% с промо код EventsPRO.bg1902 в Регистрационната форма за събитието!

Специализирано обучение „Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ“

По време на семинара ще научите:

•Какво е Европейски съвет по иновации (European Innovation Council) и как да се възползвате от възможностите? Какви са основните изисквания за кандидатстване на European Innovation Council, Accelerator Pilot (EIC Accelerator Pilot) и какви са разликите в сравнение с Инструмента за МСП на Програма Хоризонт 2020;

•На какво да се обърне внимание при подготовка на формуляра за кандидатстване – разлики с Инструмент за МСП на Програма Хоризонт 2020;

• Какво представляват четирите основни програми FET Open, FET Proactive, Accelerator Pilot, Fast Track to Innovation и как може да кандидатствате?

Събитието ще се състои на 19.02.2020, сряда, от 10:00 – 14:00 ч., в зала „Джеймс Баучер.

Специализираното обучение е насочено към предприемачи, иноватори, стартиращи фирми и компании с идеи и иновации, както и към консултантски компании, които искат да повишат своята експертиза. По време на тренинга ще бъдат разгледани примери от практиката и ще бъдат дадени конкретни насоки за попълване на образците на документи, за кандидатстване.

Местата за участие са ограничени. Таксата за участие е 120 лв. с ДДС за участник и се заплаща по банков път след потвърждение на регистрацията. Специална цена за приятелите на EventsPRO.bg – 100 лв. с ДДС!

Лектор ще бъде Теодора Сотирова – бизнес и иновационен съветник с повече от 10 години опит в управлението на проекти по Европейските рамкови програми. Работила е по 7 Рамкова програма, COSME и от 2014 се специализира в Хоризонт 2020 с фокус SME Instrument. Теодора е лицензиран оценител на иновационния капацитет на компаниите по метода IMProve на Европейската академия по иновационен мениджмънт. Теодора работи активно със стартиращи фирми в основно 3 направления: достъп до финансиране, иновации на бизнес модела и пазарен достъп.

За информация и регистрация:

Милена Стоева
Тел: +359 886902548 | mstoeva@ceed-bulgaria.org

Виж информация за Специализирано обучение „Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ“, София, 19.02.2020 г.