Зимна маркетинг вечер

Приключило

25 януари 2018

София

Зимна маркетинг вечер

Дата:

25 януари 2018, четвъртък

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Gramophone Club, София, ул. Будапеща 6

За контакти:

E-Mail

Организатори:

mkt360.eu, Gramophone Club

За събитието

Ние от Marketing360 каним всички работещи и интересуващи се в сферите на маркетинга, рекламата, PR-a и комуникациите на Зимна маркетинг вечер. #mkt360winter

Темата на събитието е: Is digital enough?

Достатъчна ли е онлайн рекламата за постигането на маркетинговите цели на брандовете? Какви маркетингови миксове използват големит фирми, за да постигнат резултати? На тези и много други въпроси ще отговорят нашите лектори на 25 януари.

Лектори:

Георги Малчев – Той е управляващ съдружник в Xplora BG, член на Управителния съвет на IAB Bulgaria, както и преподавател по маркетинг.

Диана Ангелова – Тя се присъединява към Decathlon през 2015 г. с мисията да стартира и развие онлайн търговията в България. Скоро след това поема изпълнението на комуникационната стратегия на компанията и води и развива глобалната линия за синергия между онлайн и физическите магазини.

Константин Костадинов – Той е част от екипа на Viber, към който се присъединява през 2016 г., заемайки позицията ръководител продажби за Централна и Източна Европа (Head of Sales, CEE). Занимава се с идентифициране и създаване на потенциални бизнес партньорства, разработване на бизнес планове и стратегии за осъществяване на продажби във Viber за всички страни от района.

Ще ви очакваме в 19 ч. в Gramophone Club. Програмата ще продължи около час, а след това сме предвидили време за нетуъркинг, в което ще можете да размените полезни бизнес контакти в приятна атмосфера и на фона на хубава музикa.

Вход: 10 лв.