Workshop ”eCompany.Pro – развитие без ограничение”

Приключило

18 септември 2019

София

Workshop ”eCompany.Pro – развитие без ограничение”

Дата:

18 септември 2019, сряда

Час:

15:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

ecompany.pro, София, ул. Бурел 66-68

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ecompany.pro, Moby2 Bulgaria Ltd.

За събитието

България се оказва в най-голямата HR-криза досега. Какви са основните причини за това? Как екипите за подбор, обучение и развитие, административните и изпълнителните директори да реагират на кризата? Хората, които са призвани да се грижат за развитието на организацията и нейните служители, според последни изследвания са в трудно състояние. Голяма част от тях са с високи нива на стрес, на емоционално напрежение – някои показват и симптоми на burnout синдром. Има обективни обстоятелства, които не можем да променим, но това означава ли да стоим безучастни?

Заповядайте на нашия Workshop, за да анализираме заедно проблемите и съвместно да потърсим решения. Ще покажем добри практики и опит, които значително облекчават състоянието на HR и административните екипи. Те подобряват своето състояние и повишават ефективността на своите услуги за развитие на организациите. Част от решението на този проблем е и имплементацията на eCompany.pro.

Платформата eCompany.Pro е лидер на българския пазар в областта на обучение, оценка и развитие на хора. Предпочетена е от редица водещи български и международни компании като ДЗИ Животозастраховане и Общо застраховане, Групама Застраховане и Животозастраховане, Дженерали, ЗАД Армеец, Инвестбанк, ПрофиКредит България, Търговска верига „Фантастико“, DS Smith България, Паралел ЕАД, и всекидневно обслужва над 25 000 потребители.

След имплементация на eCompany.pro, компаниите отчитат намаляване на разходите за обучение, оценка и развитие. Автоматизацията на процесите чрез платформата повишава ефективността на работата на HR и административните екипи, които дават висока добавена стойност, а не губят време в рутинни операции. Намалява се стресът, емоционалното напрежение и текучеството.

Допълнителни теми, които ще засегнем на семинара са: използването на blockchain технология в eCompany.pro, какво предстои при имплементация на изискванията на Наредбата за дигитално досие на служителите, как да се подготвим за изпълнение на нейните препоръки.
Независимо от критичната ситуация и проблемите, можем заедно да бъдем част от решението! Ще Ви очакваме!

Форма за записване: https://ecompany.pro/forms/index.php
Местата са ограничени. Само записани участници ще получат потвърждаение за участие в събитието.
18 септември 2019, от 15.00 до 18.00 часа.
Зала Джеймс Баучър 23
http://www.zala-bg.com/