WОMEN’S EXPO 2018

Дата:

20 - 21 ян. 2018, събота - неделя

Час:

10:30 - 19:00

Достъп:

Свободен

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

+359888885277, E-Mail

Организатори:

Дамски клуб Бизнес на Високи Токчета, Алба Проджект

За събитието

Women’s Expo – първото по рода си изложение за бизнеси, ръководени от жени

На 20 и 21 януари 2018 г. в Inter Expo Center, гр. София ще се проведе WОMEN’S EXPO 2018 – първото по рода си изложение за жени предприемачи. Събитието е организирано от „Дамски Клуб Бизнес на Високи Токчета” и „Алба Проджект“  има за цел да обедини на едно място представители на малкия и среден бизнес от различни сфери.

Специализираното изложение дава възможност на фирми от всички браншове да представят своите услуги и продукти. Участниците и посетителите ще имат възможност да научат повече за новите тенденции и стандарти, да споделят своя опит и да създадат ползотворни бизнес контакти.

Посетителите, ще открият сред разнообразието от участници невероятни творци на ръчно изработени продукти от плетива, бижута, аксесоари, керамика, шоколадови бонбони до уникални букети от плодове и зеленчуци.  Участват и фирми от сферата на модата, дизайна, консултантски услуги, образователни академии, художници, винарски изби, центрове и студиа за здраве и красотаи много други.

Предвидена е и зала за лекции, където лектори ще бъдат известни успели жени предприемачи. Те ще споделят ценен опит, насоки и добри практики от бизнеса, който управляват.

Събитието е насочено към широката аудитория и организаторите са  предвидили разнообразие от изложители и забавления за цялото семейство.  За първи път на изложение ще бъде изграден и Play Park за деца – за малчуганите ще има изграден детски център, където специалистите на Play Park ще се погрижат за тях, за да могат родителите спокойно да се насладят на над 153 изложбени площи.

Всички желаещи ще могат да се раздвижат и да получат ценни съвети в Зоната за спорт от представителите на сферата на фитнеса, а в специално изградената кетъринг зона ще имат възможност да се насладят на голямо разнообразие от здравословни храни и напитки.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват и от невероятни промоции и да спечелят много награди, осигурени от партньорите на изложението.

Входът е свободен за всички посетители.

 

За Дамски клуб „Бизнес на Високи Токчета“

Мисията на Дамски Клуб „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на бизнес дамите от малкия и среден бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото и да напр

Публикувано на 12 януари