Семинар „Европейски регламент за защита на личните данни GDPR“ във Варна

Приключило

29 май 2018

Варна

Семинар „Европейски регламент за защита на личните данни GDPR“ във Варна

Дата:

29 май 2018, вторник

Час:

09:29 - 13:00

Достъп:

Такса участие

Връзки:

GDPR Варна

За контакти:

Денислава Рускова, 0888807911, E-Mail

Организатори:

Магистер Диксит ЕООД

За събитието

ЕВРОПЕЙСКИ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ   GDPR
29.05.2018 г. в гр. Варна  начало: 09:30 ч. – 13,00ч.

Хотел Черно море

Лектор: адвокат Румяна Йорданова

Екип „Пенков, Марков и партньори“ в сферата на защита на личните данни

Включени теми:

Разглеждане на Законопроекта на Закон за изменение и допълнение на ЗЗЛД

Какво представляват личните данни. Преглед на правната рамка.

Какво се включва в обхвата на термина „лични данни“;

Задължения и отговорности на администратора и обработващия.

Основания за законосъобразно обработване. Как да преценим приложимото основание;

Как може да се иска и удостовери „Валидно съгласие“;

Проверките от КЗЛД до сега – практика по текущия Закон за защита на личните данни.

НОВИ МОМЕНТИ“ от GDPR:

Oтпадане на регистрационния режим;

Лице по защита на личните данни (DPO);

Правото да бъдеш забравен;

Нарушения на сигурността. Какви мерки трябва да се предприемат;

Валидно съгласие за обработване;

Санкциите по GDPR;

Други практически насоки, свързани с прилагане изискванията на GDPR.


Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ е правна кантора в България, сертифицирана от Международна организация по стандартизация (ISO), във връзка с предоставянето на комплексна пакетна услуга в сферата на защита на личните данни (ЗЛД).


Регламент № 2016/679 реформира и заменя действащите правила и изисквания за защита на личните данни. Целта на обучението е да Ви запознае с Вашите нови задължения и какви стъпки е необходимо да предприемете, за да отговаря Вашият бизнес на новите изисквания. Регламентът ще засегне всички, които имат достъп до лични данни на клиенти, работници и служители, доставчици и др.

Краен срок за записване и плащане при наличие на места – 15.05.2018г.
В цената на полудневното обучение са включени: лекции, кафе пауза, материали
Участниците ще получат сертификат за участие в обучение за защита личните данни.

Вижте разплащателната ни политика и срокове за анулации на нашия сайт www.magisterdixit.net в раздел общи условия.
Може да се регистрирате директно от нашия сайт www.magisterdixit.net – след програмата на семинара има електронна форма за регистрация или да изпратите мейл на magisterd@abv.bg

с Вашето име, данните на фирмата за издаване на фактура и тел. и e-mail за връзка.

В рамките на 24 ч. ще получите отговор – потвърждение.

ЗА КОНТАКТИ И ЗАПИСВАНЕ:

Денислава Рускова magisterd@abv.bg, 08888 07 911, www.magisterdixit.net

ЦЕНИ

За един участник – (125 лв. без ДДС) 150 лв. с ДДС
За участвали в предишни наши семинари и за втори и следващ участник от една фирма – (115 лв. без ДДС) 138 лв. с вкл. ДДС

БАНКОВИ СМЕТКИ

Доместикс ЕООД – за НЕрегистрирани по ЗДДС

Банка: Уникредит Булбанк    IBAN:BG59UNCR7630 1077 2377 22

Магистер Диксит ЕООД – за РЕГИСТРИРАНИ по ЗДДС

Банка: Уникредит Булбанк    IBAN:BG91UNCR7630 1078 6465 56