Обучение по Умения за водене на преговори с Вашите доставчици и клиенти
Приключило
Дата:
8 - 9 окт. 2020, четвъртък - петъкЧас:
09:00 - 17:00Достъп:
Такса участиеМясто:
-, СофияВръзки:
Повече информацияЗа контакти:
+359 2 931 19 08, E-MailОрганизатори:
Саймикс APICS Premier Channel PartnerЗа събитието
Този двудневен семинар е предназначен за всички, на които се налага да водят активни преговори с доставчици или клиенти. Той ще ви помогне да станете провеждате по-ефективни преговори, да разберете по-добре процеса по водене на преговори, да предотвратявате ситуации при, които можете да бъдете изиграни.
Теми на семинара:
- Десетте най-важни стратегии при воденето на преговори
- Най-важен единичен фактор
- Преговори Печели-Печели – Win-Win Negotiating
- Преговори Печели-Губи (Win-Lose Negotiating)
- Четири класически техники за преговаряне
- Основни фактори за планиране
- Анатомия на сесията
- Създаване на климат, който дава предимство
- Как да създадем позиционно предимство
- Ловки тактики за доставчици които мислят, че сте дребни риби
- Изпращайте сигнали които не оставят съмнение
- Четири навика които може да разрушат изграденото доверие
- Използвайте крайните срокове и работните графици като ваше предимство
- Как да предотвратим прекалената агресивност
- Знайте триковете и бъдете хладнокръвни
- Запазете вашето убеденост при сблъсък с “Мечки гризли”
- Как да не бъдем ужилени от сметката
- Ролеви игри за усвояване на преподадените знания
Кой е желателно да присъства:
- Висше фирмено ръководство;
- Ръководители на търговски отдели
- Експерти по маркетинг и комуникации
- Специалисти по планиране и логистика
- Търговци
- Всички, които се интересуват как да направят по-ефективен процеса по закупуване и искат да научат как да доведат преговорите до успешен край
Регистрационна такса: Ранна регистрация и плащане – 620 лева + ДДС – платени преди 23 октомври 2019. Регистрация и плащане след 23 октомври 2019– 680 лева + ДДС. Краен срок за регистрация и плащане – 6 ноември 2019. В цената са включени материали, две кафе паузи и обяд. Работен език: английски.