Уъркшоп „Подкрепа за МСП, участващи в процеса на професионална подготовка: професионални обучители за МСП“

Приключило

17 юли 2018

Стара Загора

Дата:

17 юли 2018, вторник

Час:

10:30 - 14:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

клона на ДП БГЦПО , Стара Загора, ул. „Капитан Петко войвода“ 34

За контакти:

E-Mail

За събитието

Най-любезно Ви каним на информационно събитие – уъркшоп на тема „Подкрепа за малки и средни предприятия, участващи в процеса на професионална подготовка: професионални обучители за малки и средни предприятия“ (AС4SME).

AС4SME е мащабен европейски проект, който се реализира от търговските и индустриалните камари в 12 държави, участващи в програма „Еразъм+“. Крайната цел на проекта е привличането на все повече малки и средни предприятия към програми за обучаващи се чрез запознаването им с темата за дуално професионално обучение.

На уъркшопа ще бъде представен проектът, участниците ще бъдат информирани за възможностите на дуалното професионално обучение, ползите от него и ще получат безплатен екземпляр от специално изготвен наръчник, който предлага набор от инструменти за обучители, служители в малки и средни предприятия, които искат да приемат за пръв път обучаващи се в техните фирми. Той ще помогне да се разберат по-добре законовите разпоредби и ще улесни подготовката за приемането на обучаващи се.