Церемония VIP Business Awards 2017

Приключило

9 март 2017

Пловдив

Церемония VIP Business Awards 2017

Дата:

9 март 2017, четвъртък

Час:

20:00 - 23:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Рамада Пловдив Тримонциум , Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

VIP COMMUNICATION

За събитието

Годишните награди VIP BUSINESS AWARDS 2017 ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на българската икономика.

ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА

Сред целите, които си поставят организаторите на тази престижна церемония, са отдаване на заслужено внимание на фирмите, които успешно работят в различните сектори на икономиката, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз ще предостави платформа за мащабно представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори и клиенти и отразяване на успеха.

КОНЦЕПЦИЯ НА СЪБИТИЕТО

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Тези награди подпомагат и насърчават инвестициите в образованието.