Церемония по завършването на клас’17, Програма „Бизнес алтернативи“

Приключило

15 март 2017

София

Церемония по завършването на клас’17, Програма „Бизнес алтернативи“

Дата:

15 март 2017, сряда

Час:

18:45 - 20:45

Достъп:

Свободен

Място:

Клуб на Архитекта, зала 1, София, ул. Кракра 11

За контакти:

Камелия Атанасова, E-Mail

За събитието

На 15 март тази година фондация „Тръст за социална алтернатива“ организира церемония по завършването на втория випуск от участници в програма „Бизнес алтернативи“, клас – пролет 2017 г. На тази дата програмата отбелязва вторият си рожден ден.

Гости на официалната церемония ще бъдат

Негово Превъзходителство г-н Ерик Рубин, посланик на САЩ в България, г-жа Десислава Тальокова – изпълнителен директор на фондация „Америка за България“, представители на бизнеса, дипломатическия корпус и неправителствения сектор.

На събитието ще бъдат наградени отличилите се участниците в програмата и спечелили конкурса за най-добър бизнес план.

 

Програма „Бизнес алтернативи“ е 5-месечна обучителна програма, предназначена за амбициозни и ентусиазирани предприемачи, които искат да създадат бизнес, водещ до финансова независимост.

Целта на програмата е се създаде общност от взаимно подкрепящи се предприемачи чрез развиване на бизнес умения, обмяна на опит, знания и бизнес контакти.

На края на обучението участниците се състезават с бизнес план и презентация пред жури от експерти за стартово финансиране.

След приключване на програмата участниците продължават да работят с ментори в рамките на следващата година за стартиране и развитие на перспективни и печеливши бизнеси.

Публикувано на 09 март