Церемония по награждаване в конкурса “ИТ мениджър на годината”

Приключило

7 декември 2016

София

Дата:

7 декември 2016, сряда

Час:

19:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

София Хотел Балкан, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

CIO

За събитието

В рамките на събитието ще бъде връчена и специална награда в подкрепа на иновациите и младите хора, учредена в памет на Явор Димитров – един от учредителите на клуба на ИТ мениджърите, член на УС на Клуба и един от най-изявените български специалисти в областта на платежните системи.

По време на церемонията “ИТ мениджър на годината”, за пети път Клубът на ИТ мениджърите в България ще раздаде стипендии “CIO CLUB” на ученици с постижения в областта на математиката, информатиката и физиката. Учредяването им е продиктувано от ключовата роля, която технологиите имат за успеха на бизнеса, и необходимостта от добре подготвени специалисти в индустрията.

Тази година Клубът на ИТ мениджърите в България ще награди 7 младежи, като всяка от стипендиите е на стойност 1200 лв. годишно. Шест от стипендиите се финансират от Клуба на ИТ мениджърите в България, а седмата – от ЕКО България.

Кръглата маса, която тази година ще бъде на тема „Лидерство в технологиите, когато ИТ е навсякъде“, ще започне в 17:00ч. Модератор на дискусията ще бъде г-н Юрий Генов, изпълнителен директор и член на УС на Банка ДСК и председател на УС на Клуба на ИТ мениджърите в България, а сред останалите участници са Александър Иванов, директор “Информационни технологии”, Петрол, Иван Такев, CIO, Гопет Транс, Веселин Рашин, директор „Бизнес оперативен център“, УНИКА България, Ласло Пап, партньор и управляващ директор, i-Tango Ltd., Gartner България и Унгария и Христо Стоянов, финансов директор, Бони Холдинг.