Обучение „Цели и целеполагане. Планиране. Управление на времето“

Дата:

25 януари 2019, петък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Входен билет

Място:

зала ЛЕКТИКА, София

Връзки:

фирмен сайт

За контакти:

Кремена Дачова, 0898406505, E-Mail

Организатори:

Лектика консулт

За събитието

 

„ Цели и целеполагане. Планиране. Управление на времето“ е част от Програмата „Лични умения“.   

Всяко обучение е еднодневно, с начален час –10.00 и край 17.00ч.

Всеки модул в програмата „ЛИЧНИ УМЕНИЯ“, може да бъде записван отделно.

ЦЕНА за участие в един семинар – 120 лв.
ЦЕНА за участие в 5 избрани от вас семинара от програмата ни – 480 лв.


Програма ЛИЧНИ УМЕНИЯ има за цел да ви осигури ПОДКРЕПА ПО ПЪТЯ НА ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ И РАЗВИТИЕто и развитието на всеки от нас има особено значение за проявление на възможностите ни.  Натрупаните знания и умения, често не успяваме да оползотворим, само и единствено поради ограничения, произхождащи от ценности, вярвания и разбирания. Начинът, по който  виждаме себе си и своите проекции в житейски план е в пряка зависимост от модели създадени и затвърдени у нас от ранно детство и такива натрупали се в последствие.

В поредица от натрупване на грешки, неуспехи и провали – ние сме склонни да търсим причина и вина във външни хора и неща, упрекваме …някой и нещо….. до онзи моментв живота когато си дадем сметка, че всичко, което ни се случва е сценарии, чиито автор сме ние самите. За промяната на този сценарии или някои от главните герои в него е нужно  да ревизираме смислите, които влагаме в думите, да опознаем  своите ценности, морал и ограничаващи вярвания,….да ги подредим, а някои- да поразчистим… и след тази ревизия на себе си ще можем да започнем да напишем по нов начин сценария на своя живот,….. ще променим някои от героите в него и ще видим, почувстваме себе си по нов, различен начин!

Търсите ли промяна в живота си? Искате ли  живота ви да бъде нов и различен?… Единствения начин това да се случи е като промените самия себе си, начина си на мислене, трансформирате или поне – модифицирате разбиранията и личността си!

Как може да се случи това? – обадете ни се…..Запишете се  в програмата ЛИЧНИ УМЕНИЯ.

Поставяйки си цели, заедно ще тръгнем по пътя на промяната!