Тренировъчна школа Складово стопанство – Конфликти на интереси и антикорупционни практики

Приключило

18 януари 2018

София

Тренировъчна школа Складово стопанство – Конфликти на интереси и антикорупционни практики

Дата:

18 януари 2018, четвъртък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, +359 886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул III от Тренировъчна школа Складово стопанство

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 18.1.18

В Пловдив на дати: 1.2.18; 15.6.18

В Русе на дати: 15.2.18

 

Теми:

Kорупционни казуси. Превантивни мерки. Спестявания и тенденции в склада. Административна и бизнес етика и комуникация. Водене на преговори. Управление на конфликти.

 

Подробна програма:

1.        Предпоставки за възникване на конфликт на интереси и корупционна схема. Човешката природа. Вътрешни и външни фактори. Ангажираност и отговорности. Слуховете на пазара. Превземане на фирмата отвътре. Статус на служителите. Манталитет. При избор на доставчик. При работа с доставчик и клиент. По време на преговори. Доставчик монополист.

2.        Преодоляване на изнудвания от държавни служители. Процедури. Ефектът на Капката. Контрол. Поведение на висшия мениджмънт. Превантивни мерки за лимитиране на потенциални злоупотреби.

3.        Тенденции в управлението на складовото стопанство. Типови спестявания според дейностите в склада. KPI за отчетност и спестявания.

4.        Комуникационна култура. Речеви етикет. Правила и норми за етикет при пряк контакт. Делово общуване по телефона, телефонен етикет.

5.        Същност и особености на конфликтите. Типове конфликти. Причини за конфликтите. Структура на конфликта и развитие на конфликтна ситуация. Управление на конфликтите. Стилове за разрешаване на конфликт.

6.        Дейности на управлението, свързани с комуникацията. Вътрешните комуникации – фактор за ефективно управление на човешките ресурси в организацията. Комуникационни стратегии. Механизми за повишаване ефективността на обслужване на клиентите.

7.        Етикет на деловите срещи и разговори. Създаване на документи. Стил, форма и съдържание на документите.

8.        Характеристики на ефективния преговарящ. Фази на преговорите. Подготовка за преговорите. Размяна на информация. Техники за питане. Стратегии за водене на преговори.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.