Тренировъчна школа Логистика – Комуникация и конфликти в логистиката

Приключило

26 януари 2018

Русе

Тренировъчна школа Логистика – Комуникация и конфликти в логистиката

Дата:

26 януари 2018, петък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточнение, Русе

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул III от Тренировъчна школа Логистика

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 17.10.18

В Пловдив на дати: 7.2.18

В Русе на дати: 26.1.18

Теми:

Управление на конфликти на интереси. Изграждане на високи стандарти за обслужване на клиентите. Решения за транспорта. Комуникация в екип. Работа в екип. Ефективно обслужване на фирми-клиенти и проверяващи органи.

Подробна програма:

1.        Логистично обслужване. Същност, роля и етапи на процеса на обслужване на клиентите. Стандарти на обслужване на клиентите. Фактори, влияещи върху обслужването. Връзки и зависимости между нивото на обслужване и логистичните разходи. Логистична калкулация на разходите.

2.        Транспорт и логистика. Пространствен фактор в логистиката. Решения в областта на транспорта. Логистична оценка на различните видове транспорт. Критерии за избор на вид транспорт. Транспорт за собствена сметка. Съображения за използване на собствен  или нает транспорт. Тенденции в развитието на транспортните системи.

3.        Същност и особености на конфликтите. Типове конфликти. Причини за конфликтите. Структура на конфликта и развитие на конфликтна ситуация. Управление на конфликтите. Стилове за разрешаване на конфликт.

4.        Дейности на управлението, свързани с комуникацията. Вътрешните комуникации – фактор за ефективно управление на човешките ресурси в организацията. Комуникационни стратегии.

5.        Характеристики на ефективния преговарящ. Фази на преговорите. Подготовка за преговорите. Размяна на информация. Техники за питане. Стратегии за водене на преговори.

6.        Работа в екип и комуникации. Вътрешна и външна среда на екипа. Основни проблеми при работа в екип и начини за подобряване на комуникацията в екипа.

7.        Комуникация с клиенти. Комуникация с държавни служители. Комуникация с нежелани обекти. Комуникация с хора извън фирмата. Превентивни мерки срещу изтичане на информация.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.