Тренинг „Управление и комуникация“

Приключило

17 февруари 2017

София

Тренинг „Управление и комуникация“

Дата:

17 февруари 2017, петък

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Bimec Ltd., ет. 2, офис 4, София, ул. Княз Борис I 47

За контакти:

0885049557, E-Mail

Организатори:

Bimec Ltd.

За събитието

Визията на тренинга е да положи основите на успешното изграждане и развиване на управленските умения на обучаемите. Както знаем, упралението се извършва чрез комуникация. По тази причина, за да израстнем успешно като мениджъри и лидери, е необходимо да боравим с общуването професионално (понятия, техники и умения).

Целта е обучаемите

да намалят до минимум възможността за „комуникационни недоразумения“ в работата си, като се подчертават най-важните фактори за успешна комуникация, а именно: наличие на ясна цел, познаване на аудиторията, ясно изразяване на основното послание и умения за оказване на влияние …. С казуси от практиката на обучаемите се работи върху прилагането на основните правила и възприемането им като присъщ стил на комуникация и изразяване.

Подход: Структурата на тренинга включва множество практически задачи и интерактивни занимания, които спомагат за стимулиране на личната им ангажираност и незабавното прилагане на наученото. Преподавателите са с дългогодишен опит и солидна теоретична подготовка в сферата на бизнес общуването, в национален и международен план.