Тренинг „Академия на успеха: Пъзелът“

Приключило

1 юни 2019

София

Тренинг „Академия на успеха: Пъзелът“

Дата:

1 юни 2019, събота

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Project Lab, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Master Academy, Bilet Bg / Билет Бг

За събитието

„Академия на успеха: Пъзелът“ е еднодневен тренинг за вдъхновение и съзнателно себеизграждане, по време на който ще получите конкретни техники за повишаване на продуктивността в ежедневието.

Защо?

Ако погледнем на живота като на един пъзел, състоящ се от много и различни части, то нашата основна задача е да подреждаме и пренареждаме този пъзел ежедневно. Защо? За да бъдем още по-ефективни в работата си, за да можем да бъдем по-пълноценни в отношенията си с близките ни хора или просто да го направим заради себе си, за да се чувстваме по-щастливи и удовлетворени.

Пъзелът на живота на всеки един от нас много си прилича и едновременно се различава с този на останалите, но всеки го подрежда в различна рамка. При един липсва парченцето на работата, при друг на взаимоотношенията, при трети – на баланса между горните две парчета и т.н.

Но всичко може да е много по-лесно и да се случва по-бързо, ако имате конкретни, работещи насоки, които вече са изпитани от някого преди вас. Като тези, които ще обсъдим и приложим на практика по време на „Академия на успеха: Пъзелът“.

Информация за лектора:

Съчетавайки мъдростта на огромен брой прочетени книги, десетки посетени обучения и семинари в различни страни и най-важното – повече от 10 години неуморна работа върху себе си, Иво Топалов ще ви даде в синтезиран вид подбрани, работещи техники, които той лично е изпробвал.

Тези техники ще може да приложите още днес – в приоритизирането и организирането на задачите в работата, в отношенията с близките ви хора и всичко, което е важно за вас и на което искате да отделяте качествено време.

Или както Иво обича да се шегува със себе си: „Аз обичам да чета дебели и сложно написани книги и да ги разказвам по прост и разбираем начин на хората.“ Защото не е нужно сами да прочетете всички книги, написани по темата, и в продължение на 10 години да тествате кое работи и кое не, когато можете да чуете накратко най-важното и полезното в рамките на един ден.

Какво ще получите?

В края на това обучение ще сте обогатени с една нова гледна точка в живота. Ще имате възможността да си тръгнете с готов план със следващите стъпки, които да предприемете, за да започнете да подреждате своя пъзел. Дали ще съставите и следвате този план? Зависи само и единствено от вас и от това дали ще се възползвате от инструментите, които ще получите.

Запишете се сега за „Академия на успеха: Пъзелът“ и започнете да подреждате своя пъзел!