„The Art of Public Speaking“ – Мастърклас Презентационни Умения

Приключило

8 - 9 апр. 2019

София

„The Art of Public Speaking“ – Мастърклас Презентационни Умения

Дата:

8 - 9 апр. 2019, понеделник - вторник

Час:

09:00 - 16:30

Достъп:

Такса участие

Място:

MDV Professional Education Ltd., Голяма учебна зала, Учебен център, София, ул. "Шейново" 7

За контакти:

Христина Христова или Мария Петкова, +359887492126, +359887492756, E-Mail

Организатори:

MDV Professional Education

За събитието

Успехът зависи от способността да представяме идеите си изчерпателно и ясно, с увереност и убеждение. Ричард Бъркли ще ви научи да правите това с финес и категоричност.

В бизнеса всеки разговор е презентация. Всяка среща, всяка комуникация с колеги и клиенти – лице в лице или виртуално, е представяне. Умението да говорите уверено пред публика не е просто препоръчително, а задължително.

Станете част от това уникално и запомнящо се преживяване – The Art of Public Speaking и усъвършенствайте уменията си за презентиране чрез практически упражнения. Ричард ще ви помогне да постигате целите си чрез методите на ефективната комуникация, заедно ще откриете и най-подходящите за вас техники за ангажиране на вниманието на публиката, ще разработите собствен стил на презентиране.  С интелигентния си подход Ричард неусетно ще ви предизвика да излезете от зоната си на комфорт, за да развиете практическите умения и самочувстието, които са ви липсвали досега. По време на курса ще работите върху своята презентация и ще получите обратна връзка за вашето представяне. Обучението акцентира върху подобряване на езика на тялото в общуването, контролиране на дишането и правилно използване на гласа. Чрез групови и индивидуални упражнения ще научите как да поднесяте информацията по запомнящ се начин, да привличате и ангажирате вниманието на публиката, за да предадете посланието си.

Работен език: английски