Technology4Business

Приключило

18 май 2017

Варна

Technology4Business

Дата:

18 май 2017, четвъртък

Час:

09:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Варна, Варна

За контакти:

Бетина Стефанова, +359 896 88 09 37, E-Mail

Организатори:

Innovation Center

За събитието

Станете част от Technology4Business, събитие представящо най-новите технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса.  Мероприятието ще се проведе на 18.05.2017 г. в град Варна.

Technology4Business e конференция, която събира на едно място хората интересуващи се от тенденциите в бизнеса. Успешните фирми се нуждаят от лесен начин за управление на данните си, за да не губят излишно време, което могат да използват за успешното си развитие. По време на събитието ще бъдат представени ползите за една компания от внедряването на нова ERP система, начините по които най-лесно и ефективно да бъдат управлявани документи, облачни бизнес решения, както и други успешни практики в областта.

Добре дошли са ИТ мениджъри, управители, финансови директори, търговски директори, маркетинг директори и ръководители на отдели. Очакваме да се включат и всички мотивирани хора, които се интересуват от бизнес решенията необходими за една компания.

Събитието се осъществява с подкрепата на световния лидер за облачни услуги Oracle, Konika Minolta предлагаща автоматизация на всички офис задачи  и Sis Technology, лидер сред производителите на ритейл и бизнес софтуер в България. Съвместно ще осъществим новото издание на Technology4Busines, на което очакваме много добри резултати. Бизнесът се нуждае от най-добрите предложения ако иска да се развива в правилната посока.

Участието в конференцията не изисква заплащане. Необходимо е да се регистрирате в on-line платформата (http://innovationcenter.tech/technology-for-business-varna/#t4b-contact-form), която се намира в интернет страницата на събитието (http://innovationcenter.tech/technology-for-business-varna/)  или да се свържете с нас на e-mail: betina@innovationcenter.tech или телефон: +359 896 88 09 37.

Снимки от изминалото издание на събитието можете да разгледате във фейсбук страницата на Technology4Business.

Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Technology4Business, както и останалите ни проекти Business Booster, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids.