TECH FEST 2017

Дата:

3 - 4 юни 2017, събота - неделя

Час:

09:00 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

+359 899 55 55 92, E-Mail

Организатори:

Software University

За събитието

SoftUni Tech Fest е технологичен фестивал – състезание, което събира на едно място ученици, студенти, професионалисти и технологични ентусиасти от цялата страна, за да търсят и разработват иновативни решения на проблеми от съвременния свят.

В състезанието може да участва всеки с интерес към информационните технологии, програмирането, дизайна, мултимедията, дигиталния маркетинг, роботиката и други, като целта е да се съчетаят всички тези знания за реализация на креативна идея с реално приложение и полза за обществото.

В продължение на два дни имаш възможност сам или с твоя екип да работиш усилено върху идея, на която да дадедеш живот и бъдеще.

По време на SoftUni Tech Fest участниците разработват своите идеи в пет категории, като могат да участват в отбори до 5 души или индивидуално. Изискването е всички участници / отбори да изпратят идеите за проекти до 24 май, след което ще бъдат избрани най-добрите такива, които ще бъдат поканени да доразработят проектите си на 3 и 4 юни.

Общият награден фонд на SoftUni Tech Fest е на стойност 10 000 лв. Спечелилите първо място към основните категории (софтуерни и уеб приложения, сайтове, дизайн и мултимедия и роботика), получават парична награда от 500 лв, както и други подаръци.