„Storytelling“ Workshop

Дата:

11 март 2020, сряда

Час:

10:30 - 17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Suite Hotel Sofia, София, ул. „Йордан Йосифов“ 1A, ж.к. Студентски град

Материали:

Изтегли Storytelling

За контакти:

Пепа Василева, E-Mail

Организатори:

BEIED

За събитието

11.03.2020, сряда 10:30 – 17:30 ч.

4-то издание!

Научете повече за най-актуалното умение!

Разказването на истории – като интегрирана част от дизайн мисленето и стратегиите на марката.

Защо: Умението да разказваме истории се превръща все повече във важно стратегическо бизнес предимство. Технологиите ни дадоха властта да споделяме историите си със света.

Историите продават. Историите задават контекст. Историите създават цел и провокират действия.

Историята достига до там, където достъпът е най-труден – до сърцата. Данните убеждават хората, но не ги вдъхновяват за действие.

Съдържанието се превръща в бъдещето за маркетинга. Бил Гейтс споделя по темата:  „Нашият мозък цени историите повече от всичко останало.“

За кого: Програмата е разработена за специалисти в сферата на маркетинга, рекламата, бранд мениджмънта, PR, HR , като и за собственици и управители на бизнес и за всички, които желаят да развият полезното умение да разказват завладяващи и мотивиращи истории.

Как: Ние вярваме, че разказването на истории може да се научи и усъвършенства чрез учене и практика.

Предлагаме обучение, което ще ви помогне да разберете как да влияете, да въздействате и да вдъхновявате чрез истории.  В рамките на обучението ще разгледаме изкуството на разказване на истории – от Аристотел до компании като Lego, Apple, Disney и много други. Ще поработите върху собствените си умения, като се учите от примера на най-добрите.

Ще разказваме истории – за вас, за работата ви, за компанията, за продукта или услугата. Ще видим как разказването на истории е най-бързият начин към завладяване на аудиторията – онлайн и на живо.

Обучител: Десислава Бошнакова

Д-р Десислаа Бошнакова е професор в НБУ. От август 2019 г. е ръководител на департамент “Масови комуникации” в НБУ. Тя е сред първите, получили специализирано образование по ПР у нас. През 2016 година завършва втора магистратура по театрална режисура. Учи организация на специални събития при един от водещите авторитети в бранша – проф. д-р Джо Голдблат. Съавтор е с проф. д-р Голдблат и д-р Шон Лий на първата засега книга за влиянието на новите технологии върху специалните събития, която излиза на американския пазар през 2015 г. “The 21st Century Meeting and Event Technologies”.

Собственик и управител е на бутиковата PR агенция ROI Communication, блогър, ревностен почитател на TED, лектор в българските издания на формата, куратор на TEDxNBU (2011-2016), организатор на TEDxSofia от 2017 г. Автор и водещ на подкаста “Бошлаф”. Била е гост лектор в чуждестранни университети в САЩ, Финландия и Гърция. Автор е на книгите „PRоговорки“, „Политическите комуникации в мрежата 2.0”, „13 истории за W + 2 бонус“ и “Колективната мъдрост: Краудсорсинг”. Като лектор е презентирала на редица професионални конференции у нас в чужбина. Води обучения на водещи компании и неправителствени организации у нас. Пише за списание “Мениджър” и “Икономист”.

Такси и регистрация:

·       Регистрационна форма: https://forms.gle/V2iQ76gWARU92oeL6

·       Редовна такса: 240 лв.

·       Такса ранно записване: до 20.02 – 204лв.

·       Алумни такса: 192 лв. – 20 % отстъпка за ВЕIED Алумни

·       В таксата е включена книгата „Пет звезди: Тайните в комуникацията, които ще ви изведат до успеха“  на Кармайн Гало

Внимание:

След регистрацията ще получите потвърждение и проформа фактура
След превод на таксата ще получите фактура
Гарантират се само регистрации в срок. Местата са ограничени.
Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител.
За повече информация и въпроси: 0887929703, office@beied.com