Среща „Social Capital Boosters, Episode 1“

Приключило

4 февруари 2017

Пловдив

Среща „Social Capital Boosters, Episode 1“

Дата:

4 февруари 2017, събота

Час:

18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Limacon - building your social capital , Пловдив, бул. Марица 154 А

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Limacon - building your social capital

За събитието

Социалният капитал е нито социалистически, нито капиталистически. Той е нещо, без което не можем. Защото ние днес успяваме не само благодарение на личните си качества и знания, но и на мрежите си от контакти, доверените приятели, партньори и колеги.

Без да осъзнаваме или искаме, ние развиваме и изграждаме всеки ден нашия социален капитал. Няма човек без приятели или роднини. Няма човек, който да не се определя и дефинира чрез общността, в която обича да живее, работи и да бъде щастлив. Социалният капитал е сбора от всички наши действия и постъпки към другите хора. Той е мрежата от познанства, която имаме и която изграждаме през съзнателния си живот.

Social Capital Boosters е форматът, в който ще говорим именно за най-ценния от всички капитали – социалният!

Това е серия от дискусионно-лекционни срещи в събота вечер, поляти с хубаво вино, в които ще се срещаме, за да научим важни неща за силата на социалния капитал, защо той е ключов за всички нас, как да го изграждаме и развиваме устойчиво и какви са неговите елементи.

Limacon – център за развитие на социален капитал ви кани да се присъедините към клуба на социалните капиталисти и заедно да се научим как да създаваме най-здравите социални и бизнес мрежи в обществото ни, от които всички да печелим.