Среща на SCSG „Мотивация и ангажираност – най-нови изследвания“

Приключило

5 октомври 2016

София

Среща на SCSG „Мотивация и ангажираност – най-нови изследвания“

Дата:

5 октомври 2016, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

ERATO Еvent Center, зала Ерато, София, Бул. Витоша 184

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Sofia Coaching Support Group

За събитието

Новата среща на Sofia Coaching Support Group (SCSG) ще бъде с гост Таня Бояджиева, управляващ директор на консултантска компания „TAБ Нео-мениджмънт“.

Темата на нейната презентация пред Софийската коучинг съпорт група ще бъде: „Мотивация и ангажираност – най-нови изследвания“.

Ето какво разкрива Таня Бояджиева: „Известна е статистиката на Gallup за ниския процент на ангажираност в организациите – под 30%, като в някои държави стига до 7%. Всеки лидер има своя статистика за процента от ангажираните хората в компанията му – тези с инициатива, идеи, креативност, склонност към споделяне на знания с другите и искрено желание да дават максимална стойност за клиентите. Какво отключва или заключва тази ангажираност, кои са мотивите които определят нивото на представяне в работата, как може да им повлияем? Най-новите изследвания сочат, че преди всичко е важно как дефинираме представянето в работата. Нужно е да правим разлика между т.н. тактическо представяне (tactical performance) и адаптивно представяне (adaptive performance). Първото е свързано с изпълнението на стратегии, планове, процедури в предвидими ситуации, второто е свързано със справянето с непредвидени ситуации, с клиенти с нестандартни искания, с промени в пазара, с излизане на нови технологии и т.н. Оказва се, че много от стандартните ЧР процеси и практики способстват за увеличаване на тактическото представяне и не спомагат и дори намаляват способността за адаптивно представяне. А именно второто е пряко свързано с ангажираността. Презентацията ще запознае с резултатите от най-нови американски изследвания в тази област и практически подходи, увеличаващи адаптивното представяне и съответно ангжираността в работата.“

Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:

– Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
– Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
– Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
– Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Публикувано на 03 октомври