Среща на мастърмайнд група „Личен брандинг“

Приключило

30 ноември 2016

София

Среща на мастърмайнд група „Личен брандинг“

Дата:

30 ноември 2016, сряда

Час:

18:30 - 20:30

Достъп:

Такса участие

Място:

The Coaching Spot, София, ул. Три уши 9

За контакти:

0878595503, E-Mail

Организатори:

Иванина Захариева

За събитието

Бизнесът ви не може да израсне повече от вас самите и не можете да го заведете по-далеч от там, където вие сте стигнали.

Когато група хора с общи интереси, но с различен професионален опит се обединят в партньорство, за да подпомагат успеха на всеки един от тях, споделяйки идеи, опит и знания, се случва магията на синергията. Това е и мисията, и името на мастърмайнд групата „Бизнес синергия“.

Темата на първата ни среща ще е Личен брандинг или как да продаваме първо себе си и след това продуктите и услугите, които предлагаме.

ФОРМАТ :

Първа част – Образователен уъркшоп по тема „на фокус“ от областта на успешните съвременни мениджърски практики, техники и инструменти за личностно и бизнес развитие.

Втора част – Мастър майнд група за обмяна на бизнес и лидерски опит. Това е фасилитирана сесия, в която участниците могат поставят за обсъждане казуси, проблеми, трудности и предизвикателства, които срещат в работата си.
Продължаваме да учим, но като споделяме опит и практики, различни перспективи и генерираме решения за обсъжданите реални бизнес казуси на членовете на групата.

Фасилитаторът провежда обучителната първа част, управлява процесите и структурата на мастърмайнд групата, дава обратна връзка и менторинг.

Участниците ще имат достъп до затворена Facebook група, в която ще се обсъжда развитието на коментираните казуси, обмяна на опит, подкрепа и допълнителна информация между членовете.

Публикувано на 24 ноември

Заявете желанието си за участие като попълните тази форма  или се обадите на псооченият телефон.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Участници : Собственици на бизнес, мениджъри, бизнес професионалисти и фрийлансъри. Максимален брой: 10. За да се гарантира максималната полза за всички участници, кандидатурите се разглеждат предварително.
Срещи : Веднъж на 2 седмици, в Сряда – 18.30ч – 20.30 ч

Цена: 30 лв/ среща. За да си гарантирате мястото за следващи срещи, може да предплатите. При закупуване на пакет от 6 срещи, получавате подарък- индивидуална коучинг сесия с Иванина Захариева.

Публикувано на 24 ноември