Среща на Клуб „Спри и помисли!“ – видео маркетинг

Приключило

8 февруари 2017

София

Среща на Клуб „Спри и помисли!“ – видео маркетинг

Дата:

8 февруари 2017, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Читалище.то, София, ул. Лом 1

За контакти:

E-Mail

За събитието

Каним ви на поредната среща-дискусия на клуба, в която ще говорим за видео маркетинга или как да предаваме своите идеи с помощта на видео технологии. Наш гост ще бъде Петър Петров (Peter Petrov) – създател на българската платформа за онлайн видео Уебинария.бг http://webinaria.bg/

Защо да използваме видео комуникация в нашия бизнес?

Видеото днес набира все повече почитатели и е непростимо за един малък бизнес да го пренебрегва като канал за общуване, още повече, че цената за използването му е пъти по-ниска, отколкото в предишните години.

Видео технологиите днес са буквално в джоба ни с невероятните способности на мобилните телефони. Те ни дават разнообразни възможности за изява – уроци, дискусии, уебинари, срещи с клиенти, демонстрации – всякакви неща могат да се правят, ако имаш интернет, камера и микрофон.

Как можем да използваме видео технологиите за успеха на нашия бизнес, ще говорим с Петър, а той може да ни сподели много интересни примери от практиката на Уебинария.

Задайте вашите въпроси или споделете вашия опит тук като коментар, а Петър ще ви отговори по време на дискусията на 08.02. Естествено, ще има и онлайн видео излъчване от Уебинария!