Среща „Книги в разговор, vol.1 – „Презентирай като Стив Джобс“

Приключило

24 януари 2017

Пловдив

Среща „Книги в разговор, vol.1 – „Презентирай като Стив Джобс“

Дата:

24 януари 2017, вторник

Час:

18:30 - 21:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Limacon Event Center, Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Limacon - building your social capital

За събитието

Хората създават книгите, а книгите променят хората. Днес не е достатъчно просто да си добър в нещо. Важно е да споделяш своите способности и опит с другите.

Хиляди са успели в своя бизнес, личен живот и мечти, които осъзнават нуждата да споделят за своите трудности по пътя към личностния или професионален успех и да помогнат на още повече хора да достигнат до най-важната цел за всеки човек в краткия му житейски път, а именно да бъде щастлив. Но не да робува на чужди критерии за щастие, а да намери измеренията на своето собствено, уникално щастие, базирано на познанието за самия себе си и средата, в която живеем.

Ето защо Limacon решиха да създадат „Книги в разговор“ – редовни месечни срещи в Limacon, на които да споделяме впечатления и мнения от книги, които сме прочели и които са ни вдъхновили. Книги за личностно развитие, мениджмънт умения, добри съвети за бизнес и биографии на хора, които са вдъхновили милиони други по света да не спират да преследват мечтите си и да търсят собствената формула на щастието.

Присъедини се и ти и обогати не само знанията си, но и своя социален капитал, като срещнеш хора като теб – жадни за книги и разговор. Хора, желаещи да споделят идеите си и да развиват себе си. Хора, които искат да покажат на света колко е хубаво да се учиш от другите и да предаваш нататък.