Среща „Content marketing: Защо това е най-ефективният начин за реклама?“

Приключило

12 февруари 2018

София

Среща „Content marketing: Защо това е най-ефективният начин за реклама?“

Дата:

12 февруари 2018, понеделник

Час:

18:30 - 20:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Meta Reading , ет.3, София, ул. Прелом 8

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Meta Reading

За събитието

Заповядайте на 2-рата среща от поредица 12 през годината, в която да се усъвършенстваме на тема БИЗНЕС и МАРКЕТИНГ. Целта на всяко събитие ще бъде изцяло ПРАКТИЧНА. Уверяваме ви, че след всяка среща ще си тръгвате с нещо, което да приложите директно в своята професия или бизнес.

С всяка изминала година клиентите започват да обръщат повече внимание на качеството. Понякога запазват лоялността към своя предпочитан бранд, но понякога са авантюристични и решават да рискуват с нещо ново, интересно и доближаващо се до самите тях.

Независимо дали продавате хранителни стоки в кварталния магазин, дрехи в собствено ателие, бизнес обучения или каквото още ви хрумне маркетингът е средството, с което да запознаете света с вас. А направите ли го по правилния начин, успеете ли да предадете своето лично вдъхновение на хората, те 100% ще пожелаят да се докоснат до вас.

Content marketing-ът е подходът, чрез който да предадете своите мисия и визия и да убедите вашата целева група, че точно вие сте най-подходящия избор!

1. Какво е content marketing? 📗
2. Защо да избера да рекламирам така? 🧐
3. Добри примери за приложението му. 🌿
4. Създаване на стратегия за рекламиране с content marketing съдържание. ✌