Социални понеделници – Варна

Приключило

23 януари 2017

Варна

Социални понеделници – Варна

Дата:

23 януари 2017, понеделник

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

The Social Teahouse, Варна, ул. Преслав 53

За контакти:

E-Mail

Организатори:

JCI Varna

За събитието

JCI Varna има удоволствието да Ви покани на първото от поредицата си събития „Социални понеделници“ – нетуъркинг събития за хората с добрите каузи!

Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителствения сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие – място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град Варна.

Форматът на събитието ще включва:

– представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
– коктейл за неформален нетуъркинг.

В големият град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще Ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за Вас, ако:

– сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
– сте гражданин на Варна, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
– искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
– сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.