Социални понеделници

Дата:

15 май 2017, понеделник

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Бар Петък, София, ул. Йосиф Гурко 21

За контакти:

E-Mail

Организатори:

JCI Sofia

За събитието

Стартиралата през септември 2016 г. инициатива на JCI Sofia и „Заедно в час“ „Социални понеделници“ е нетуъркинг събитие на хората с добри каузи в гр. София, чиято основна мисия е да събере на едно място и да създаде среда за неформално общуване между неправителствените организации, бизнеса, местната власт и гражданите. В един понеделник от всеки месец се събираме, като даваме възможност на три добри каузи да представят дейността и текущите си проекти, а след това продължаваме с неформалния нетуъркинг.

През май 2017 г. наши гости ще бъдат BG Careers FairTOM Bulgaria и „Националния младежки форум„, с чийто представители ще имате възможност да се срещнете и разговаряте лично, да им зададете своите въпроси и да научите повече за хората и мотивацията зад добрите каузи.

Ако сте социално ангажиран човек или компания с мисия и търсите кауза, която да разпознаете като своя; ако искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите; ако искате да се срещнете лично с хората, които стоят зад дадена организация, и да научите повече за мотивацията и работата им – това е мястото, където можете да се срещнете с активно работещите организации в град София.

Присъединете се към нас за едно вълнуващо и вдъхновяващо социално начало на седмицата!

Защото заедно можем да постигнем велики дела!

––-
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите!

Форматът на събитието ще включва:
– представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
– неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще Ви зареди (най-малко) за месец напред!