Sofia Vlog Fest

Дата:

3 юни 2017, събота

Час:

09:30 - 19:00

Достъп:

Такса участие

Място:

FABRICA 126, София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 126

За контакти:

За да се свържете с организаторите, трябва да им пишете във Facebook - https://www.facebook.com/SofiaVlogFest/

Организатори:

Sofia Vlog Fest

За събитието

София Влог Фест 2017 е вълнуващо еднодневно преживяване за всички, които проявяват интерес към засилващото се влияние на социалните мрежи и многото възможности за развитие и кариера, които те предоставят.

Събитието цели да събере на едно място отличителни български и чуждестранни влогъри и техните почитатели.

Чрез редица лекции, дискусии, workshop-ове , както и полезен курс по фотография, Фестът позволява на влогър и зрител да застанат един срещу друг, без да бъдат възпрепятствани от екран помежду си!

София Влог Фест е първото по рода си събитие в България, което промотира интензивната употреба на социални видео-платформи и запознава хората с многобройните възможности за кариерно развитие, които те предлагат. Чрез поредица от лекции и дискусии гостите на събитието ще споделят личния си опит с използването на социалните мрежи и влиянието, което те имат. Събитието ще разясни какво представлява дейността на професионално название „ влогър“и защо е  толкова актуална. Сред гостуващите влогъри ще са Диди – HikenShtiken, Маги Александрова -MagiSan, Крис Захариев – Chris Zahariev и много други.

София Влог Фест цели да събере млади и талантливи хора, които разпространяват дейностите и проектите си чрез постоянна публична изява в социалните мрежи. Билети за събитието могат да бъдат закупени от сайта на Евентим, като цената им варира от 15 до 30 лева.