Семинар „Решение за 1 милион долара“ с Роберт Ролих

Приключило

5 ноември 2019

София

Семинар „Решение за 1 милион долара“ с Роберт Ролих

Дата:

5 ноември 2019, вторник

Час:

09:00 - 13:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

0888102729, E-Mail

Организатори:

Проджекта

За събитието

Роберт Ролих (Robert Rolih) е автор на бестселъра на Amazon “The Million Dollar Decision” и European Public Speaker за 2015 година.

На семинара ще научите:

 

 • Как хората (дори много опитни инвеститори) губят повече от своите бъдещи печалби и в много случаи, дори парите които са инвестирали?
  Защо повечето финансови съветници, гурута и други „експерти“ работят усилено, за да Ви помогнат да направите грешни инвестиционни решения?
 • Как обикновенни хора със средни лични доходи стават богати?
  Коя е първата стъпка по пътя към финансовия успех или финансовата свобода (повечето хора никога не предприемат тази стъпка, и заради това имат финансови проблеми през целия си живот)?
 • Кои са възможно най-лошите финансови продукти – продуктите които са добри само за финансова индустрия и финансовите съветници? Ще бъдете изненадани, че почти всички финансови продукти попадът в тази категория.
 • Европейските специфики които трябва да имате предвид, когато инвестирате своите пари.
 • Кои са малкото финансови продукти, които са добри за нас? Защо никой във финансовата индустрия не говори за тези продукти и защо 95% от хората не знаят за тях?
 • Как да изберем правилните финансови продукти и да минимизираме риска: акции, облигации, взаимни фондове, индексни фондове, злато, сребро… Получете ясен отговор как да правите правилния избор. Инвестирането с цел пренсиониране или за да увеличите своето богатство не би могло да бъде по-лесно!
 • „Телепортиране до следващото ниво“ – изключителна техника, която бързо ще увеличи Вашите лични доходи. Тази техника е помогнала на Роберт да стигне от нула до милионер.
 • Освен това, ще се запознаете с революционна система за трейдинг с изкуствен интелект (Artificial Intelligence), която може да осигури постоянни печалби от 5% до 10% месечно. По изцяло пасивен начин. Без Ваша намеса. Това е единствена по рода си система за хора, които искат да бъдат по-агресивни с малка част от своите пари.