Семинар „Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn“

Приключило

9 април 2020

Online

Семинар „Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn“

Дата:

9 април 2020, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

SoftUni Digital

За събитието

📍 Гледайте онлайн безплатно семинар на тема „Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn“, който ще се излъчи нa 09 април 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Александър Кръстев.

ℹ️ Събитието ще бъде излъчено онлайн тук: https://digital.softuni.bg/events/2267/first-steps-with-linkedin-the-professional-network.

📌 Семинарът “Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn” ще ви запознае с основните функционалности и принципи на социалната мрежа, създадена през 2002 г. от Рийд Хофман и купена от Microsoft през 2016 г. за $26 млрд. Платформата дълго време бе смятана просто за място за намиране на работа и оставаше в сянката на своя основен конкурент Facebook. През последните години обаче доказа своята ефективност като инструмент за бизнес комуникация, личен брандинг, изграждане на работодателска марка и др.

📌 По време на семинара ще разберете как се оптимизира личен профил в LinkedIn, как се създават фирмени страници и какви са принципите за тяхното управление за корпоративна и маркетинг комуникация, както и за employer branding. Ще се запознаете и с основните платени функционалности на платформата – рекламата през Campaign Manager, подбора през Recruiter и осъществяването на продажби през Sales Navigator.