Семинар „Нов митнически кодекс на Евразийския икономически съюз“

Приключило

20 октомври 2017

София

Семинар „Нов митнически кодекс на Евразийския икономически съюз“

Дата:

20 октомври 2017, петък

Час:

10:00 - 13:00

Достъп:

Такса участие

Място:

БТПП, София, ул. Искър 9

За контакти:

E-Mail

За събитието

Семинарът „Нов митнически кодекс на Евразийския икономически съюз“ предоставя на българския бизнес уникална възможност за директни консултации и арбитраж по въпроси, свързани с влизащите в сила от 1 януари 2018г. изменения в митническото законодателство на Евразийския икономически съюз (ЕАИС).

Семинарът е от съществен интерес за всички български компании, осъществяващи преместване на стоки през границите на държавите, приели новия Митнически кодекс на ЕАИС – Русия, Белорусия, Казахстан, Армения, Киргизия.

Поканеният лектор е един от авторите на новия Митнически кодекс на Евразийския икономически съюз, генерал-майор от Митническата служба на РФ, г-жа Галина Баландина.

Семинарът предоставя  на българския бизнес уникална  възможност за директни консултации и арбитраж

по въпроси, свързани с влизащите в сила от 1 януари 2018г. изменения в митническото законодателство на  Евразийския икономически съюз  (ЕАИС).

Семинарът е от съществен интерес за всички български компании, осъществяващи  преместване на стоки през границите на държавите, приели новия Митнически кодекс на ЕАИС –  Русия, Белорусия, Казахстан, Армения, Киргизия.

Семинарът се провежда в рамките на Българо-руския инвестиционен форум (18-20 октомври 2017, Конферентна зала на БТПП, ул. Искър 9, София, България).

Семинарът е безплатен за членовете на Българо-Руската търговско-промишлена палата.

За  нечленове на БРТПП, таксата  участие е 100 лева без ДДС.

При регистрация до 16 октомври 2017  се предоставя отстъпка в размер 20%.