Семинар „Мотивацията“

Приключило

28 - 29 ян. 2017

София

Семинар „Мотивацията“

Дата:

28 - 29 ян. 2017, събота - неделя

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Bimec Ltd., ет. 2, офис 4, София, ул. Княз Борис I, 47

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Bimec Ltd.

За събитието

Тренигът има за цел да помогне на мениджърите да се грижат за персонала и подчертават уважението си към успешните и старателни служители. Дава отговори на въпросите: Как да се създадат допълнителни условия за стимулиране и поддържане на активността на персонала, на интереса към работата, на желанието да се грижиш за компанията и за себе си.

Мотивацията е вътрешната енергия, която определя активността на човека в живота и работата. Мотивираният служител е устремен и неуморен, отива на работа като на парти, съпреживява работния процес, отдаден е на него и получава от него истинска наслада. Мотивацията не се постига по насилствен начин. Процесът на мотивиране е насочен към вътрешните ценности и потребности на хората.

Подход: Всеки има преживявания свързани с това, че някой му чете лекции; и всеки знае че лекциите не са най-ефективният начин да развие своето мислене и умения.

Работим по всяка тема като спазваме следния подход:
• Задаваме въпроси които са пряко и очевидно свързани с работата на участниците и започваме дискусия за да навлезем във темата;
• Представяме съвременните най-добри практики подкрепени от примери;
• Участниците работят в екипи върху упражнения, които изискват от тях да съчетаят опита и знанията си със това което са научили от нас;