Семинар – Краудсорсинг в действие

Приключило

23 февруари 2018

София

Семинар  – Краудсорсинг в действие

Дата:

23 февруари 2018, петък

Час:

10:30 - 05:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Suite Hotel Sofia, 3, София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 1А

Материали:

Изтегли crowdsourcing

За контакти:

Пепа Василева, +359887929703, E-Mail

Организатори:

BEIED

За събитието

23-ти Февруари, петък  – 10:30 – 17:00 ч.

Семинар  Краудсорсинг

Когато потребителите работят за вас или как да вдъхновим онлайн тълпата и да работим заедно

Светът на бизнеса от години прилага аутсорсинг.  Днес вече има и краудсорсинг – от crowd – тълпа, много хорa, и sourcing, което показва, че става въпрос за доставяне на идеи, стоки и услуги.

Следвайки логиката, можем да опишем краудсорсинга като аутсорсинг на дейност на онлайн тълпата.

9 oт 10-те топ марки в света залагат на краудсорсинга в своите кампании.  Време е и вие да се присъедините и да работите заедно с клиентите си, а не за тях.

В основата на процеса е решаване на проблеми, разделяйки ги на малки задачи, които да бъдат решавани от голямо количество креативни хора по- бързо и по- евтино.

Краудсорсингът предлага подобрени бизнес възможности, по-ниски разходи, по- голяма база от творческа сила, по- кратко време за разработването на маркетинга  на продукта.

Организации от всякакъв вид експериментират с различни краудсорсинг инициативи – от писане на конституция до описване на снимки.

Краудсорсингът комбинира усилията на множество хора, като всеки има своя собствен принос в крайния резултат. Компанията-възложител обикновено обявява някаква награда, която е обвързана с резултата от проекта. Понякога това е парично заплащане, а в други случаи групата от хора може да работи поради морални подбуди (лично удовлетворение, чест, слава).

В това обучение ние ще представим краудсорсингът като инструмент и неговото практическо приложение в маркетинга, рекламата, ПР, специалните събития.
Идеите, с които ще се заредите, могат да се приложат във всички сфери на дейност.

В рамките на обучението ще разгледаме:

Произхода на краудсорсинга
Кои са гените на краудсорсинга
Кои са елементите за успеха на краудсорсинг инициативи
Примери от световната и българската практика
Обучението ще се опита да ви даде отговор на въпроса: Какво може да направи тълпата за вас?.

Но след обучение би трябвало да се запитате: Какво мога аз да направя за тълпата? Тогава ще сте в правилната посока и готови да работите заедно с тълпата, за да правите по-добри, по-ефективни, по-вдъхновяващи и по-въздействащи проекти. С правилната тълпа зад нас всичко ще стане много по-лесно и смислено. Най-малкото си струва да опитаме.

Обучител: Проф. Десислава Бошнакова

Десислава Бошнакова учи за специалните събития от един от водещите световни авторитети професор Джо Голдблат.  Tя е съавтор с проф. Голдблат и Шон Лий на първата засега книга за влиянието на новите технологии върху специалните събития, която излезе на американския пазар тази есен – “The 21st Century Meeting and Event Technologies”.  Автор е и на книгите „PRоговорки“, „Политическите комуникации в мрежата 2.0” , „13 истории за W + 2 бонус“ и “Колективната мъдрост: Краудсорсинг”.

Десислава Бошнакова е сред първите, получили специализирано ПР образование. Била е член на International Special Event Society. Преподавател по ПР в НБУ, автор на редица специализирани статии по ПР. Собственик и управител на бутиковата PR агенция ROI Communication, блогър, ревностен почитател на TED, лектор в българските издания на формата р куратор на TEDxNBU от 2011 година и организатор на TEDxSofia.

Била е гост лектор в чуждестранни университети в САЩ, Финландия и Гърция. Като лектор е презентирала на редица професионални конференции у нас в чужбина.

Такси и регистрация:

·       Регистрационна форма: https://goo.gl/forms/iDsHpufY9DXDU8xW2

·       Редовна такса: 150 лв.

·       Такса ранно записване: до 9и февруари  – 130 лв.

·       Алумни такса: 120 лв. – 20 % отстъпка за ВЕIED Алумни

·       В таксата е включена книгата “ Колективната мъдрост: Краудсорсинг ” автор – Десислава Бошнакова

Внимание:

Местата са ограничени
След регистрацията ще получите потвърждение и проформа фактура
След превод на таксата ще получите фактура
Гарантират се само регистрации в срок. Местата са ограничени.
Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител
За повече информация и въпроси: 0887929703, office@beied.com