Семинар „Как да стартирам бизнес от А до Я“

Приключило

25 - 26 Ное. 2017

София

Семинар „Как да стартирам бизнес от А до Я“

Дата:

25 - 26 Ное. 2017, събота - неделя

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Essence Center, София, ул. "6-ти септември" 37

За контакти:

E-Mail

Организатори:

SmartMoney.bg

За събитието

Какво се случи с мечтата ти да имаш нещо свое? Не искаше ли да работиш за себе си и ти да определяш правилата? А, да, не е сега моментът. Само да събереш малко пари и ще го направиш, нали? Но, времето си минава и този момент все не идва.

И аз бях така – тази крачка ме плашеше и все си намирах оправдания, за да не я направя. И ако не беше една поредица от събития, никога нямаше да стана предприемач. В основата на всички тях беше не мисленето и реенето в облаците, а ДЕЙСТВИЕТО.

Знам, че е страшно, дори само да си го помислиш. Задаваш си хиляди въпроси като “Как да разбера дали идеята ми е добра?”, “Как да изградя печеливш и устойчив бизнес?”, “Ще мога ли да изкарвам ли добри пари, ако работя за себе си?” и „Дали няколко хиляди лева ще ми стигнат, за да стартирам бизнес?“.

А какво ще кажеш за събитие, в което лекторът е синтезирал в само един уикенд есенцията на своя близо 15-годишен опит и знания в тази сфера, и е помогнал на десетки бизнеси да стартират? Преди близо 4 години напуснах високоплатената си работа и се отдадох на моята страст. Сега искам да помогна на теб да направиш тази крачка и да заживееш живота, който искаш.

Знаеш, че стартирането на собствен бизнес е важно и отговорно решение. За да не оставяш нищо на случайността и късмета, запиши се за двудневния семинар „Как да стартираме бизнес от А до Я“, който ще се състои на 25 и 26 ноември 2017 година (събота и неделя) в гр. София.