Семинар „Иновативни управленски практики”

Приключило

27 септември 2016

София

Семинар „Иновативни управленски практики”

Дата:

27 септември 2016, вторник

Час:

09:15 - 15:15

Достъп:

Такса участие

Място:

БТПП, Зала Б, София, ул. Искър 9

За контакти:

+35928117505, E-Mail

Организатори:

Enterprise Europe Network

За събитието

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на семинар на тема „Иновативни управленски практики“, който ще се проведе на 27 септември в сградата на БТПП на ул. Искър 9, София. Събитието е организирано от Enterprise Europe Network – най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса, и е насочено към ръководители на екипи, управители, собственици на фирми, мениджъри “човешки ресурси”, както и към всеки, който се интересува от последните тенденции в управлението.

Участниците ще открият една нова перспектива в управлението и ще се запознаят с иновативни практики, използвани от различни международни компании, чиито успех е основан именно на ефективен мениджмънт и гъвкавост по отношение на промените в бизнес средата.

По време на семинара ще намерите отговор на въпросите:

Как да повишите конкурентоспособността на Вашата фирма?

Възможно ли е служителите да бъдат по-мотивирани и по-продуктивни?

Как да увеличите Вашите продажби и печалба чрез ефективно управление на човешките ресурси?

Темите ще бъдат представени от консултанти с дългогодишен опит по мениджмънт, управление на човешки ресурси и креативността в екипите. Таня Бояджиева и Биляна Георгиева ще запознаят участниците с принципите и предимствата на иновативния мениджмънт, като обърнат специално внимание на конкретни примери за иновативни управленски практики.

Таксата за участие е 49 лв. (с ДДС) за преки членове на БТПП и регистрации, направени до 19 септември, и 59 лв. (с ДДС) за регистрации след тази дата.

Линк за регистрация

Публикувано на 26 септември