Събитие „Закуси с мен: Ивайло Машев“

Приключило

13 февруари 2018

Пловдив

Събитие „Закуси с мен: Ивайло Машев“

Дата:

13 февруари 2018, вторник

Час:

08:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Limacon Event Center, Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Limacon Event Center

За събитието

Да закусим заедно!

И през февруари продължаваме темата „Индустрия и образование“ като следващия ни гост е мениджър в една от най-проспериращите и иновативни компании в Пловдив – BTL Industries. Ivaylo Mashev има над 14 години опит в производствени компании, а последните 7 от тях посвещава на работата си в BTL Bulgaria.

BTL е сред водещите международни компании в сферата на разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура. Компанията се развива успешно и на българския пазар, като предлага високотехнологична, медицинска техника в 3 основни направления: Физиотерапия, Кардиология и Естетична медицина. Продуктите на БТЛ Индъстрийз са отличени с много награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

С Ивайло ще продължим разговора за това, как да подобрим комуникацията между бизнес и образователни институции. По какъв начин да запалваме, все повече, млади хора да имат желание да се развиват, в толкова обещаващите отрасли на производствата на бъдещето, където машини и хора ще колаборират в хармония и тежката физическа работа ще бъде оставена в миналото.

Ще очакваме да разберем от Ивайло за иновативните методи за управление на хора в неговата компания, мотивация на екипи и кои са най-ценните качества в един човек, които мениджърите в BTL търсят, за да стане той част от техния екип.

Защото, както Ивайло споделя „В БТЛ вярваме, че хората не са ресурс, а капитал и че бизнесът трябва активно да участва в развиването на този капитал.“