Събитие „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“

Приключило

29 март 2017

Бургас

Събитие „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“

Дата:

29 март 2017, сряда

Час:

10:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Университет „Проф. д-р Асен Златаров”, Бургас

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ERP Academy

За събитието

Ще се проведе събитие на тема „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“, което ще представи пред студенти актуалната тема за дигитална трансформация и колко важно е това явление за бъдещето на съвременните компании.

Водещи специалисти от страната ще говорят за използване на дигитални технологии за оптимизиране на процеси, подобряване на потребителското преживяване и радикалната промяна, която се изисква, за да се постигне устойчиво развитие на бизнеса в ерата на все по-високотехнологичните решения и динамичната бизнес среда.

Лекции по темата ще представят Димитър Димитров от ERP.BG и Анастас Шопов от Team VISION Bulgaria. Свое представяне ще направят още Sutherland Global Services и „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД. След това всички студенти ще имат възможността да се запознаят с иновативния партньорски модел NetProject, който дава възможност за развитие в три направления – за внедрители и дилъри на системите за управление на бизнеса на ERP.BG, както и за външни разработчици на приложения за българската платформа EnterpriseOne®.