Събитие „Лидерство и управление на екипи в екстремни ситуации“

Приключило

16 февруари 2017

София

Събитие „Лидерство и управление на екипи в екстремни ситуации“

Дата:

16 февруари 2017, четвъртък

Час:

18:30 - 21:00

Достъп:

Входен билет

Място:

ERATO Еvent Center, София, бул. Витоша 164

За контакти:

E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

Организаторите Ви канят да участвате в една нетрадиционна лабораторна бизнес среда от чуващи и хора с увреден слух. Заедно ще трябва да се справят с предизвикателство, ще анализират и споделят опит и инструменти за лидерството и управление на екипи при екстремни ситуации. Конфликти и извънредни ситуации срещаме по-често отколкото ни се иска, често не успяваме да реагираме по най-добрия начин, но споделеният опит е доказано, че помага.


Затова:

  • Опишете ситуация или задавайте въпрос по темата – лидерство или управление на екипи във формата за регистрация за събитието.

Независимо дали сте мениджър или пък член на екип, ще можете да разберете защо и как е добре да се поддържа „здравословен конфликт“ в екипа.


За екипния климат, комуникация и конфликтите ще говорим заедно с Елизабет-Костадинов Хубер – бизнес трейнър и коуч в ефективната комуникация, лидерски умения, управление на хора и екипи, междукултурна комуникация.

Елизабет е сертифициран коуч и трейнър “Rezonans Communication”. Тя има магистърска степен по икономика от Johannes Kepler Universität, Linz (Aвстрия) със специализация човешки ресурси и експорт мениджмънт. Лиса е асоцииран фасилитатор в The Business Institute и Маркетинг и експорт мениджър във винарна „Загрей“.

Събитието е с вход от 20 лева. Събраните средства ще подкрепят каузата на „Заслушай се“ – да премахне бариерите между хората с увреден слух и чуващото общество чрез платформа за видео жестов превод, говор към текст и среда за самостоятелно управление на субтитри.

Публикувано на 08 февруари