Събитие „Leader Talks с Ираван Хира и гост-водещ Ани Хира“

Приключило

17 май 2018

София

Събитие „Leader Talks с Ираван Хира и гост-водещ Ани Хира“

Дата:

17 май 2018, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Carrusel Club, София, ulitsa "Georgi S. Rakovski" 108

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Leader Talks

За събитието

Здравейте, приятели! С огромна радост ви каним на майското ни събитие!

Ето ги и нашите гости:

Ираван Хира

Иравaн Хира e Управляващ директор на Hewlett Packard Enterprise в България („Хюлет-Пакард България“ ЕООД и „Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Сентър“ ЕООД) от януари 2009 година.

Под ръководството на Ираван Хира, Хюлет Пакард България е ултимативен лидер в ИТ сектора в страната ни и постига пазарни резултати, които извеждат българското подразделение на компанията на водеща позиция в региона на Източна Европа.

През периода Хюлет Пакард Глоубъл Деливъри България Център става един от най-големите работодатели в ИТ индустрията в България с над 4,500 служители и реализиран износ на услуги на стойност от 290 милиона лева през 2016 г.

Г-н Хира работи в Хюлет-Пакард България от създаването на компанията в страната ни през 1998г. и заема различни търговски и управленски позиции. За постигнати високи професионални успехи е отличаван два пъти с членство в „Клуб на победителите” на корпорацията Хюлет-Пакард.
Сред приоритетите на г-н Хира са утвърждаването на лидерството на Хюлет-Пакард в България, внедряването на технологични иновации за постигане на устойчив икономически растеж, развитието и популяризирането на корпоративната социална отговорност като важна обществена функция на компаниите и стимулиране на предприемачеството в сферата на високите технологии в страната ни. Заради активната си дейност в тези направления, Ираван Хира е избран за председател на Български форум на бизнес лидерите през 2013г. Член е на управителния съвет на Джуниър Ачийвмънт България, на Американската търговска камара в България (AmCham), на Експертен съвет към Софийски университет, Консултативен бизнес съвет към ВУЗФ, Настоятелството на фондация „За нашите деца“ и редица други водещи бизнес и образователни организации в страната. През 2010 г. и 2011 г. е финалист в престижния конкурс „ Мениджър на годината“.

Ираван Хира има магистърска степен по компютърни технологии от Техническия университет в гр. София, множество специализации по бизнес лидерство и управление, стратегическо планиране и продажби.
Ираван Хира е българин, от индонезийски произход. Женен, с две деца.

Ани Хира

В кариерата си Ани Хира е заемала различни управленски и административни роли в различни организации – стартирайки от български, продължавайки през различни международни и корпоративни структури, за да покаже, че е възможно да се запази „човешкият облик“ и в корпоративната среда, като управлява екип от 100+ човека, които развива в продължение на 5 години. Част от успеха й е признанието и персоналната награда в категорията „People and Leadership Development“, с която е отличена през 2013 г. за постигане на 96% Satisfaction Rate, като резултат от дейността на екипа, който тя управлява.

След натрупания опит в големите структури, продължава професионалното си развитие като треньор за Дейл Карнеги в Бълграия, споделяйки ценностите и успешните модели, свързани с изграждане на устойчиви взаимоотношения. Като логична последваща стъпка се сертифицира като НЛП Бизнес Коуч и от януари 2018 г. основава първата си самостоятелна компания Хюга БГ, която има за цел да стимулира и подпомага успешните лидери и компании, които са ориентирани към хората.

Мисията на Ани е да допринесе за подобряване на бизнес средата, като спомага за изграждане на ценности, които да са естествена част от културата и работната среда за създаване на атмосфера на споделеност и откритост. Тя вярва, че именно средата е това, което помага да се развива човешкия потенциал и да се разгръщат възможностите за развитие – в личен и бизнес план.