Събитие „Коучингът – непознатият коз в бизнеса“

Приключило

25 април 2018

София

Събитие „Коучингът – непознатият коз в бизнеса“

Дата:

25 април 2018, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ресторант „Бодега“, София, ул. „Цар Асен I-ви“ 6

За контакти:

E-Mail

Организатори:

За събитието

Коучингът – какво пък чак толкова?!
Какво въобще е това Коучинг?
Какво му е различното?
За какво ми е?
Какъв му е смисълът?
Как работи?
…..
Ако тези или подобни въпроси Ви хрумват, когато чуете думата Коучинг, заповядайте на кратко експериментално докосване до Коучинга на 25.04.2018 от 19:00ч
Коучингът е като любовта – колкото и да говорим за него, за да го разберем, трябва да го преживеем!
Думата Коучинг стана много модерна напоследък у нас. В същото време, доста хора не знаят какво стои зад нея.
Някои бъркат Коучинга с други професии. Други подхождат с подозрение. Трети го отхвърлят още преди да са го разбрали. Това е съвсем естествен процес, когато става дума за нещо ново и непознато, което бързо навлиза в ежедневието ни.
Коучингът е млада професия в световен мащаб (на около 25 години), която бързо набира сила и поддръжници.
Задаването на въпроси, систематично и последователно, провокира човека да погледне различно на себе си и сам да намери решение в различните си житейски ситуации.
Какво постигаме чрез Коучинга?
Събуждаме творчеството у събеседника си, разширяваме неговата осъзнатост, провокираме го да намира и създава възможности и решения, подкрепяме го да поеме лична отговорност и да си изгради увереност, че може!

Заповядайте на 25 април, 19 часа в ресторант „Бодега“, където по интерактивен начин ще усетите силата на Коучинг подхода и ще откриете разликата, която неговото приложение може да донесе за вас, личния ви живот и бизнеса ви.
С Коучинг подхода ще ви запознае Неда Алкалай/ Neda Alkalay , МВА, РСС (Професионален акредитиран коуч) към Международната Коуч Федерация (ICF) – най-голямата професионално организация за коучинг в света.
Неда е Управляващ партньор в Ментор Коучес ООД – най-бързо развиващата се българска компания за коучинг решения.
Има дългогодишен опит като висш мениджър в няколко мултинационални компании и над 12 годишен опит като обучител и фасилитатор в областта на управлението на хора, преговори и продажби. Неда се занимава с коучинг от началото на 2012 г., като е преминала най-високото ниво на обучителни програми, акредитирани от ICF. Сама тя, заедно с партньорката си Мария Стайкова, от 2014 г. е автор и водещ на ПУЛСът на Коучинга, ACSTH и СЕЕ акредитирана от ICF програма за специфично коучинг обучение и менторство на коучове. Това е единствената българска програма, получила международна акредитация от ICF.
Неда работи като индивидуален коуч с мениджъри на средно и висше управленско ниво, както и с екипи и групи в областта на развитие на лидерски умения, изграждане на визия, изработване на дългосрочни стратегии и т.н. Тя има повече от 600 часа коучинг практика с клиенти в България и чужбина.
Неда е от хората, които вярват, че ученето е непрекъснат процес и постоянно продължава личното си и професионално развитие като участва в различни професионални курсове (Дълбок коучинг, Коучинг за ефективни екипи, НЛП, сертификационна програма за коучинг-менторство и др.)
Като коуч и ментор, Неда се стреми да подкрепи спазването на високите международни стандарти в коучинг професията, като провокира клиентите си да разгърнат смело и уверено своите уникални таланти.