Събитие „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

Приключило

10 октомври 2019

София

Събитие „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

Дата:

10 октомври 2019, четвъртък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Дни на кариерата, JobTiger

За събитието

Сигурно и ти си мислиш, че супергероите съществуват само в книгите и филмите? Ние вярваме, че всеки от нас има скрита суперсила. За някого това е математиката, за друг това е програмирането, за трети са чуждите езици. Суперсила е да менажираш правилно времето си или пък да си душата на офиса. Да ти кажем ли една тайна? Нашата е да организираме кариерни събития.
Щастливи сме да обявим, че за 10-та поредна година ще се проведе единственият в България кариерен форум – Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.
Дни на кариерата – ИТ, Комуникация и Аутсорсинг е фабрика за Супергерои. Посети събитието, за да разгърнеш пълния си потенциал. Направи го, докато се срещаш с над 100 топ работодатели в сферата на ИТ, Комуникации и Аутсорсинг и си намираш нова работа или стажантска програма.

„Големите играчи“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг на трудовия пазар ще чакат теб! „Дни на кариерата“ е доказано място, от което тръгват много успешни кариери. Ако и ти искаш да направиш своята #крачканапред към желаната кариера – ела на 10 октомври 2019 в Национален дворец на културата – НДК, ет.5., за да се срещнеш с представители на повече от 100 фирми-работодатели.
Бъдещето не е толкова далече, помисли за него и направи правилната крачка сега, а ние сме тук, за да ти помогнем.

Е, каква е твоята суперсила? Ще се радваме да си я открил и да дойдеш да ни я покажеш!
Ще те очакваме с нетърпение на 10 октомври 2019 в Национален дворец на културата, ет.5.

А сега малко информация за нас:
Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с подкрепата на LiveArea Bulgaria.