Събитие „City Innovation Café 4“

Приключило

21 юни 2018

София

Събитие „City Innovation Café 4“

Дата:

21 юни 2018, четвъртък

Час:

09:00 - 12:30

Достъп:

Свободен

Място:

проектът "Зелена София" към Столична община, София, ул. Париж 1

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Innovation Starter

За събитието

В поредното ни четвърто „умно“ иновационно кафе ни гостуват трима специални международни гости, експерти в областта на Smart Cities – от Великобритания, Франция и Тайван, които идват по покана у нас на консорциума „Smart Connect“.

1. Уилям Уеб – главен изпълнителен директор на Weightless SIG, базиран в Обединеното кралство, е създател на технологията Weighless-P и съветник на много главни изпълнителни директори и висши членове на правителството във Великобритания. Директор е на Webb Search и председател на IET (Институтa за инженерни науки и технологии).

2. Фабиен Петигранд e Главен директор технологии в ubiik inc., със седалище в Тайван – компания, която внася в Европа първите продукти, използващи технология Weightless. Фабиен притежава диплома по дигитални комуникационни системи от Telecom ParisTech, със завършена магистърска програма по инженерни науки в телекомуникациите и обработката на сигнали от Ecole Supérieure d’Ingénieursen Electrotechnique et Electronique, Париж.

3. Тиери Берисот e международен независим консултант и световно признат експерт в IoT / Telecom и Smart City със седалище във Франция и България.