Форум „Ratio 2019 – пролет“

Приключило

15 юни 2019

София

Форум „Ratio 2019 – пролет“

Дата:

15 юни 2019, събота

Час:

10:00 - 19:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Sofia Event Center , София, бул. Черни връх 100

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Ratio, Sofia Event Center

За събитието

Заедно с топлото време идва и пролетно издание на форума за популярна наука Ratio. Очакваме ви на 15 юни за следващото ни научно приключение!

Скоро ще ви споделим повече за темите на Ratio 2019 – пролет, очакват ви изненади от различни сфери на науката.

По време на предишните девет издания на форума колонизирахме Космоса (макар и само на думи), надникнахме в Тъмната вселена през очите на Евклид, свързахме математиката с мъртъвци и малария, редактирахме човечеството с CRISPR, изследвахме психологията на призраците, видяхме как се свързват невроните в мозъка, имаше дори мравки и мухи.

Сцената на Ratio вече 6 години събира международни лектори като Питър Уотс, Кристофър Френч, Маги Лю, Ален Бюсон, Стивън ле Комбер и други.

По време на почивките между лекциите също няма да ви е скучно – досега гостите на форума са имали възмонжост да се разходят в ниската гравитация на Марс заедно с умален модел на Curiosity, да наблюдават истински експерименти и дори да се забавляват с кратkо stand-up шоу с един от нашите лектори. Парньорите ни винаги помагат с интересно допълнително съдържание.

Какво ви замисляме за 15-ти юни? Stay tuned и се уверете, че ще бъдете там. Билетите ни вече са в продажба: ratio.bg/forum2019