Работна среща „Възможности за търговия на български стоки и услуги през електронната платформа и логистична мрежа на Алибаба Груп“

Приключило

12 декември 2016

София

Работна среща „Възможности за търговия на български стоки и услуги през електронната платформа и логистична мрежа на Алибаба Груп“

Дата:

12 декември 2016, понеделник

Час:

16:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Българска стопанска камара, София

За контакти:

02 932 0934, E-Mail

За събитието

Българо-Китайската Камара за Индустриално Развитие (БККИР) и Българска стопанска камара (БСК) имат удоволствието да поканят заинтересовани икономически оператори на работна среща на тема: „Възможности за търговия на български стоки и услуги през електронната платформа и логистична мрежа на Алибаба Груп“.

Гост ще бъде г-н Давид Баумгарт, Директор на Алибаба Груп за Германия, Австрия, Швейцария, Турция и Източна Европа, който ще представи възможностите за позициониране и предлагане на български стоки и услуги през електронната платформа и логистична мрежа на Алибаба Груп, както в страните от Централна и Източна Европа, така и в Китай. Участие ще вземат г-н Любен Петров – зам. министър на икономиката, и г-н Божидар Данев – изп. председател на БСК.

Срещата е предназначена основно за фирми от следните индустриални сектори с потенциал за предоставяне на големи количества продукция:

1. Хранително-вкусова и питейна промишленост;
2. Електроника;
3. Металорежещи инструменти;
4. Козметика и етерични масла;
5. Велосипеди;
6. Балнеология и туризъм;
7. Дрехи, облекло и аксесоари;
8. Автомобилни части и транспорт;
9. Други

Можете да намерите регистрационната форма в официалния сайт на събитието, а след това да я изпратите на посочения електронен адрес или да потвърдите участието си на посочения телефон.

Публикувано на 05 декември