Работилница за МСП „Presenting, pitching and beyond“

Приключило

1 март 2017

София

Работилница за МСП „Presenting, pitching and beyond“

Дата:

1 март 2017, сряда

Час:

09:30 - 16:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Българска стопанска камара, София, ул. Алабин 16-20

За контакти:

E-Mail

За събитието

Програмата по презентационни умения и “pitching” е изготвена от водещи специалисти на Академията по Иновационен Мениджмънт (АИМ) и е съобразена с нуждите на българските предприятия, като следва световни тенденции. Методът набляга на учене чрез правене и преживяване.


Работилницата цели усвояване на „Принципът на пирамидата“ (Minto Pyramid Principle®) при презентиране. Това е добре познат и популярен метод, създаде от Брабара Минто, автор на книгата „Тhe Minto Pyramid Principle: Logic in Writing, Thinking and Problem Solving“. Той се ползва от бизнес мениджъри, консултанти по управление, инвеститори и други и намира широко приложение в работата на бизнеса – от представяне на данни, кореспонденция до управление на проекти и представяне на структурирани презентации, вкл. т.нар. “elevator’s pitch”. Този метод позволява:

  • бързо събиране и организиране на сложна и разнородна информация;
  • структуриране и визуализиране на данни и информация;
  • планиране и координиране на дейности;
  • подготовка на анализи и обобщение на данни;
  • водене на делови преговори;
  • подготовка на бизнес документи.

Работилницата активно ангажира участниците с екипна работа по решаването на реални казуси и подготовка на презентация. Програмата е подходяща за средно и висше ниво мениджъри, както и за млади хора без професионален опит и експерти, които имат желание и се нуждаят от надграждане на мениджърските си умения с цел управление на иновациите.

Нужно е  да изпратите регистрационната форма на посочения електронен адрес. Тя трябва да е адресирана към  Теодора Сотирова.

 

Публикувано на 10 февруари