Работилница „Дигитално рисуване и английски език“ за деца и родители

Приключило

1 юни 2017

София

Работилница „Дигитално рисуване и английски език“ за деца и родители

Дата:

1 юни 2017, четвъртък

Час:

17:00 - 18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT Step, 5, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

Полина Кирова, E-Mail

За събитието

Международна компютърна академия IT Step ще отпразнува деня на детето със занимателна работилничка за деца и родители, организирана съвместно със Образователен център ADVANCE. На събитието ще има много игри и предизвикателства не само за малчуганите, но и за Вас, вече порасналите деца. Работилницата е подходяща за деца между 8 и 12 годишна възраст и техните родители и ще се проведе на 1-ви юни от 17:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55.

На събитието Ви очаква съчетание от две актуални и интересни за децата области: дигиталното рисуване и английският език.

По време на работилничката по дигитално рисуване ще заедно с детето си ще нарисувате и оцветите Вашия пръв дигитален герой. Ще използвате графичен таблет и ще бъдете поставени пред предизвикателството заедно да изберете най-добрите комбинации от цветове и форми.

След това нашите приятели от Образователен център ADVANCE ще представят няколко вълнуващи образователни дейности на английски език, свързани с актуалната за сезона тема „Holidays“. Забавлението е специален подарък за всички деца и родители по повод празника, затова екипът на Образователен център ADVANCE разчита на активното Ви участие в игрите.

След събитието, ако искате да научите повече за това как децата Ви могат да се забавляват, докато учат, ще имате възможността да научите повече за предстоящата Лятна компютърна академия за деца на IT Step.

Заповядайте да отбележим заедно денят на детския дух с много игри за малки и големи!

За безплатна регистрация: https://itstep.bg/news-bg/digitalno-risuvane-i-anglijski-ezik-za-deca-i-roditeli/

Побързайте, местата са ограничени!

*Децата ще бъдат разделени на възрастови групи. Моля впишете като коментар в регистрационната форма възрастта на Вашето дете.