Работилничка за деца „В света на технологиите“

Приключило

3 юни 2017

София

Работилничка за деца „В света на технологиите“

Дата:

3 юни 2017, събота

Час:

13:00 - 14:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Bulgaria Mall, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Международна компютърна академия IT STEP

За събитието

На 3-ти юни от 13:00ч организираме вълнуваща безплатна работилничка за деца „В света на технологиите“. Събитието ще се проведе в Bulgaria Mall на ниво партер. В нея ще могат да се включат всички деца между 7 и 12 години, които имат интерес към новите технологии и искат да разберат как работят те.

На работилницата малчуганите ще се потопят в света на технологиите като преминат през разнообразни дигитални предизвикателства. Първо ще се запознаят с анатомията на компютъра като разгледат неговите съставни части и помогнат за сглобяването му. След това ще имат възможността да създадат своята първа дигитална рисунка, използвайки таблет. И не на последно място ще изпробват технологиите на бъдещето като се гмурнат в една нова виртуална реалност и поиграят с един много симпатичен робот.

На събитието децата Ви ще се позабавляват с много нови за тях дигитални приключения и изненади, като същевременно ще научат много за динамичния свят на технологиите.

За напълно безплатна регистрация за събитието →  https://itstep.bg/news-bg/ rabotilnichka-za-deca-v-sveta- na-tehnologiite/

Очакваме Ви!