QA курс. Въведение в ръчното софтуерно тестване

Приключило

15 май 2017

София

QA курс. Въведение в ръчното софтуерно тестване

Дата:

15 май 2017, понеделник

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 5, София, бул. Александър Стамболиски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

QA инженерите са тези, които осигуряват максималното качество и липсата на дефекти във всякакъв тип софтуерни продукти. Те трябва да анализират всички аспекти на програмите и приложенията в търсене на евентуалните пропуски в тяхната структура. Ето защо QA специалистите са изключително търсени на пазара на труда.

Ако искате да се развивате в една от професиите на бъдещето и сте свикнали да обръщате внимание на детайлите, може би софтуерното тестване е подходящият кариерен път за Вас!

Международна компютърна академия IT STEP организира 3-месечен курс по ръчно тестване и осигуряване на качеството на софтуерни продукти, след който можете да дадете старт на кариерата си като младши QA специалист. Обучението е предназначено за напълно начинаещи в сферата и не се изискват никакви предварителни технологични познания. Курсът цели да Ви даде фундаментални теоритични и практически познания в сферата на софтуерното тестване, представяйки най-актуалните техники и инструменти за търсене и отстраняване на софтуерни дефекти.

Курсът ще покрие основни теми в областта на ръчното софтуерно тестване като:

Въведение в тестването и осигуряването на качеството на софтуера.
Тест скриптове, тест сценарии и тест сетове.
Тестване през отделните етапи от жизнения цикъл на софтуерните продукти.
Типове софтуерно тестване .
Техники за дизайн на тестове и работа със системи за управление на тестове.
Търсене на дефекти и управление на открити такива.
Обучението стратира на 15-ти май. Курсът ще се провежда в напълно оборудваните зали на IT STEP, на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 5.

График на обучението: всеки понеделник от 19:00ч. – 22:00ч.

Занятията ще имат изцяло практически характер, като в края на курса всеки завършил успешно ще получи сертификат от Международна компютърна академия IT STEP.

Цената на курса за ранно записване до 30-ти април е 240 лв. на месец. След тази дата важи стандартната такса от 280 лв. на месец.

За повече информация и регистрация за обучението –> https://itstep.bg/news-bg/qa-kurs-vvedenie-v-rchnoto-softuerno-testvane/
При допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 02 465-12-21 или 0899 945 847.